Botox bolí, Coloxio nie - bojuje proti vráskam, oživuje vlasy, lieči nechty!

 

Kolagén a kyselina hyalurónová v krémoch prenikajú do pokožky len v obmedzenej miere. Preto ich telu dodávajte zvnútra - regenerujú a omladzujú pokožku, vyživujú vlasy a nechty. Dokonalá prevencia nielen proti starnutiu pleti.

Kolagén je zlatým kovom medzi prostriedkami na udržanie mladosti a krásy. Ktorá forma a typ sú najúčinnejšie? Áno, záleží na tom. Poďme o tom trochu diskutovať.

Zázračné účinky kolagénu


V našom tele sa nachádza približne 30 druhov kolagénu! Je to spojivo buniek. Pôsobí priaznivo na chrupavky, šľachy a kĺby. Zázračne pôsobí na pokožku, vlasy, cievy a dokonca aj na rohovku očí, zuby a nechty.

 

Prečo dopĺňať kolagénové doplnky?


Telo si kolagén vytvára samo, ale v priebehu života sa táto dôležitá schopnosť postupne znižuje (približne o 1,5 percenta ročne). Po dvadsiatke túto schopnosť výrazne strácame, po tridsiatke sa objavujú prvé vrásky, neskôr nás začínajú bolieť kĺby, sme viac unavení, zranenia sa liečia pomalšie. S pribúdajúcim vekom sa kolagénové vlákna stenčujú, prirodzená elasticita pokožky sa vytráca, pokožka sa vysušuje, ovísa a pribúdajú vrásky.

Riešením je pomôcť telu zvonku - dodaním kolagénu prostredníctvom kvalitných výživových doplnkov.

 

Ako si vybrať najlepší doplnok kolagénu?


Zaujímajte sa o formu, v akej sa kolagén vo výrobku nachádza. Hydrolyzovaný kolagén alebo kolagénové peptidy sa lepšie vstrebávajú do tela, t. j. sú účinnejšie. Preto všetky naše kolagénové doplnky Tozax obsahujú hydrolyzované kolagénové peptidy.

Aby účinky kolagénu stáli za to, musí ho byť veľkorysá dávka - aspoň 3 000 mg v dennej dávke. Výskum tiež ukázal, že ďalšie minerály a aktívne zložky v kolagénovom doplnku ešte viac zvyšujú účinky samotného kolagénu.

Ako vitamín C. Je to silný antioxidant, ktorý zlepšuje imunitu a celkovú kondíciu. Okrem toho prispieva k normálnej tvorbe kolagénu, takže kombinácia kolagénových peptidov a vitamínu C je naozaj účinná dvojica!

O kyseline hyalurónovej boli napísané celé romány o kráse. Dokáže viazať veľké množstvo vody, čím zabraňuje vysúšaniu a starnutiu pokožky.

Goloxio Gold, výrobok s obsahom kolagénu
Užívaním kolagénových doplnkov môžeme výrazne spomaliť starnutie pokožky. Hľadáte kompletnú kolagénovú výživu? Už nehľadajte, našli ste ho!

 

Späť do obchodu