Pomáha kolagén pri akné?

 

 

Takže ste minuli zvyšné peniaze na séra a krémy na škvrny, ktoré vám sľubujú, že vám pomôžu zbaviť sa pupienkov a ich jaziev,  vyskúšali ste všetky domáce prostriedky, ktoré ste našli na internete, aby vám pomohli zničiť akné, a stále nemáte žiadne výsledky?

 

Nenechajte sa odradiť, nie ste v tom sami! Bodové liečby síce môžu na pupienky fungovať, ale sú to lokálne liečby a pôsobia len na najvrchnejšie vrstvy vašej pokožky. Stonka vášho pupienka je v skutočnosti oveľa hlbšie v pokožke, kam sa vaše séra a bodové ošetrenia nedostanú.

 

Ak sa chcete skutočne zbaviť aktívneho akné aj jaziev, musíte k nim pristupovať zvnútra, a to kombináciou lokálnej liečby s kolagénovým doplnkom, ktorý pôsobí na vaše pupienky zvnútra.

 

 

Obsah:

  • Môže kolagén pomôcť pri akné?
  • Pomôžu kolagénové doplnky pri jazvách po akné?
  • Môže kolagén pomôcť znížiť pigmentáciu z akné?
  • Môže kolagén pomôcť pri jazvách po akné a jamkách?
  • Najlepší kolagén

 akne1

 

 

 Môže kolagén pomôcť pri akné?

 

Kolagén. Je to módne slovo, ktoré kozmetický priemysel v poslednom čase miluje kvôli jeho schopnosti liečiť jemné linky a vrásky. Vedeli ste však, že kolagén dokáže zázraky aj pri pomoci zbaviť sa akné?

 

Kolagén je najrozšírenejšia bielkovina v tele a tvorí 80 % vašej pokožky, takže niet pochýb o tom, že budovanie väčšieho množstva tejto zázračnej bielkoviny pomôže zlepšiť zdravie vašej pokožky. Ako však môže kolagén pomôcť vášmu akné?

 

 

  1.Znižuje začervenanie a podráždenie pokožky

 Primárne aminokyseliny prítomné v kolagéne,  skvele znižujú zápal na vašej pokožke. Zníženie zápalu môže zabrániť vzniku nových škvŕn na vašej pokožke, pretože baktériám spôsobujúcim akné sa zvyčajne darí v zápalových podmienkach na rozdiel od zdravej pokožky.

 

Okrem toho kolagénové prípravky obsahujú aj veľké množstvo zinku, ktorý je silným protizápalovým činidlom. Môže pomôcť znížiť podráždenie a začervenanie okolo pupienkov, čím sa zníži ich prípadná bolesť a pomôžu sa vám na pokožke objaviť menšie a menej výrazné (myslím tým, že ak musíte trpieť škvrnu, určite by ste sa zaobišli bez jasne červenej aureoly okolo nej!) Zinok sa tiež podieľa na hojení rán a môže pomôcť rýchlosti hojenia vašich škvŕn a pokožky.

 

2.Posilňuje a hydratuje pokožku

 Každý rád "pomáha", keď trpíte akné, a najčastejšia rada zvyčajne znie - pite viac vody. No približne 60 % kolagénu tvorí voda, takže budovanie väčšieho množstva kolagénu v podstate hydratuje vašu pokožku a odplavuje z nej toxíny, baktérie a nečistoty.

 

Ak chcete získať ďalší bonus, vyberte si kolagén , napríklad Coloxio GOLD. Zložky použité skutočne môžu pomôcť aj zvýšiť množstvo kyseliny hyalurónovej vo vašej pleti (a som si istá, že fanatici starostlivosti o pleť už vedia, čo príde). Kyselina hyluarónová je v podstate magnet na vodu, ktorý môže pomôcť vypnúť vašu pleť a vyhladiť jej štruktúru, vďaka čomu budú vaše pupienky oveľa menej viditeľné. Navyše tento produkt obsahuje najvyšší obsah kolagénových peptidov!Množstvo 6000 miligramov na jeden sáčok je nezvyčajne vysoké aj proti iným kolagénovým doplnkom na trhu.

 

 akne2

 

  

 

Pomôžu kolagénové doplnky pri jazvách po akné?

 Kolagén teda môže pomôcť znížiť vaše aktívne akné. Môže však kolagén pomôcť pri jazvách po akné? Našťastie, odpoveď tu znie áno! Kolagénové doplnky budú mať najväčší vplyv na to, aby ste sa zbavili tých dráždivých pigmentových pripomienok, ktoré sa na vás pozerajú každé ráno po tom, čo vaša pleť zviedla boj so spomínaným pupienkom.

 Zmiznutie pigmentácie a otlakov po akné trvá oveľa dlhšie, pretože dochádza k poškodeniu hlbších vrstiev vašej pokožky, ale práve tu má kolagén najväčší vplyv.

 

 

Môže kolagén pomôcť znížiť pigmentáciu z akné?

 Pigmentácia z akné je výsledkom nadprodukcie melanínu. Vitamín C, prekurzor pre tvorbu kolagénu, znižuje produkciu melanínu tým, že inhibuje enzým tyrozinázu. Zníženie produkcie melanínu pomôže vašim jazvám rýchlejšie vyblednúť.

 

Užitočný môže byť lokálny vitamín C. Doplnenie vitamínu C a kolagénu do najhlbších vrstiev pokožky, kde žijú melanocyty, však môže výrazne urýchliť rýchlosť blednutia jaziev a pomôcť vám rýchlejšie vyčistiť pokožku.

 

 akne3

 

Môže kolagén pomôcť pri jazvách po akné a jamkách?

 Jamky sú spôsobené fyzickým poškodením kolagénu vašej pokožky, čo spôsobuje, že vaša pokožka sa ponorí na miesto, kde bola škvrna, a na povrchu vznikne jamka teda vpadlina. Budovanie kolagénu môže v podstate pomôcť vytlačiť priehlbinu a pomôcť vyhladiť povrch vašej pokožky. Tvorba kolagénu tiež zvyšuje produkciu aminokyseliny glycín, ktorá pomáha hydratovať a vypĺňať pokožku. Hydratovaná pokožka má tiež hladší povrch, čo môže znížiť viditeľnosť priehlbín na vašej pokožke.

 

Dobrou správou je, že na jamky aj pigmentáciu sa dá zamerať jediným kolagénovým doplnkom, ktorý môže pomôcť vybudovať a chrániť najhlbšie vrstvy vašej pokožky, aby sa čo najrýchlejšie zotavila z jaziev po akné.

 

Najlepší kolagén na akné

 Takže viete, že chcete kolagénový doplnok, ale otázkou zostáva, ktorý je pre vás ten pravý? Hoci všetky kolagénové doplnky majú svoje výhody pri pomoci vašej pleti, výber kolagénového doplnku, ktorý vám zároveň poskytne aj :

  • výživu kostí, chrupaviek, šliach a väzov
  • hojenie a spevňovanie svalstva
  • regeneráciu nielen pleti ale aj nechtov a vlasov
  • a v neposlednom rade ako prevencia proti starnutiu

 

 -toto všetko vám môže poskytnúť tie najlepšie výsledky.

 

 

akne

Späť do obchodu